Korkeatasoiset laatoitustyöt Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Kaikki yhteystiedot

Vantaalainen Apeku Oy tekee erilaiset laatoitustyöt pohjatöineen niin ulko- kuin sisätiloihin, myös teknisesti haastaviin kohteisiin. Palvelen sinua Vantaan ja pääkaupunkiseudun lisäksi alueen lähikunnissa. Asiakkaitani ovat pääsääntöisesti yksityishenkilöt, ja lisäksi palvelen eri alojen yrityksiä, julkista sektoria ja taloyhtiöitä. 


Erikoisalaani ovat erilaiset laattamateriaalit lasimosaiikista luonnonkiveen. Tilaamalla yritykseltäni laatoitustyöt saat aina kauniin ja tarkan lopputuloksen, joka myös kestää aikaa. Hyvin tehty laatoitus kestää käytössä jopa kymmeniä vuosia. Saat yritykseltäni tilattua myös laajat kokonaisuudet. 

Laatoitustyöhön kannattaa valita kokenut ammattilainen, kun haluat edustavan ja loppuun asti hiotun lopputuloksen. Räätälöin tekemäni laatoitustyöt aina toiveidesi mukaiseksi. Kerro minulle, millaista sommittelua ja värimaailmaa etsit, niin suunnitellaan yhdessä mieluinen lopputulos. 

Tutustu alla erilaisiin laatoitusvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja tai pyytää tarjouksen!

Lue lisää yrityksestäni

Marmorilaatoitukset

Marmori on herkkä ja tyylikäs materiaali, joka vastoin yleistä uskomusta kestää myös hyvin käytössä. Marmorilaatoitus sopii kaikille pinnoille, ja yhdistämällä marmorin johonkin toiseen materiaaliin, kuten puuhun, voit luoda hyvinkin arvokkaan ja jännittävän vaikutelman kotiisi.

Ota yhteyttä

Lasimosaiikkilaatoitukset

Lasimosaiikkilaatoitus on ympäristöystävällinen ja kaunis vaihtoehto, jolla voit luoda yksilöllisen kuvioinnin kaikille pinnoille. Lasimosaiikki on suosittu valinta muun muassa kylpyhuoneiden ja keittiöiden seinäpintoihin.

Luonnonkivilaatoitukset

Luonnonkivilaatta luo jylhän ja upean vaikutelman. Se on ajaton vaihtoehto ulkotilojen lattiapäällysteeksi. Kokeile luonnonkiveä myös kodin seinäpintamateriaalina!

Lattialaatoitukset

Lattialaatoitusten asennukseen kannattaa aina valita kokenut ammattilainen, sillä huolellisesti tehty työ on kaunis ja kestää hyvin aikaa. Teen kaikenlaiset lattialaatoitukset pohjatöineen kaikkiin kodin tiloihin. Saat kauttani myös laatoitustyössä tarvittavat materiaalit, ja voin lisäksi suositella sinulle hyväksi tietämiäni vaihtoehtoja.

Pyydä tarjous

Uima-allaslaatoitukset

Uima-altaan laatoitukseen tulee valita materiaali, joka on tehty juuri kyseiseen tarkoitukseen. Lisäksi työhön on hyvä valita kokenut ammattilainen, joka tekee uima-altaan laatoituksen alustan käsittelystä alkaen asiantuntevasti ja luotettavasti. 

Kysy minulta lisää uima-allaslaatoituksesta, jos olet kiinnostunut rakentamaan tai remontoimaan uima-allasta kotiisi tai toimistollesi!

Muut laatoitustyöt

Yllä esitettyjen laatoitustöiden lisäksi teen kaikenlaiset perinteiset ja haastavammatkin kylpyhuoneiden, saunojen ja keittiöiden laatoitustyöt. Valitse laatoitustyöhön aina kokenut ammattilainen, kun haluat luotettavan ja laadukkaan lopputuloksen.

Yhteydenottoon